Skip to content

Nauči nešto novo

online-kursevi

U moru reklama i statusa za online kurseve koje možete videti na internetu, društvenim mrežama, jedno je zajedničko, na svim kursevima se nauči nešto novo. Oblast marketing i prodaja, digitalni marketing, kao mnoštvo drugih kurseva je sve više, kao i agencija i frislensera. Težak je odgovor koje najbolji, kao i nezahvalno izdvojiti bilo koga, jer su sve to izvanredni kursevi na kojima se može naučiti nešto novo.

Moja oblast interesovanja je mašinstvo, ali svo vreme se proteže i ljubav prema digitalnom marketingu, kao i web dizajn i web programiranje.

Sve ove godine sam u vodama kvalitetnih softvera Autodeska, iz kojih se izdvajaju Autodesk AutoCAD i Autodesk Inventor. Programi za 2D i 3D modelovanje, kao i CAM program FeatureCAM program za programiranje glodalica, strugova, plazma i lasera za sečenje metala, kao i erozimata.

Od srednjoškolskih dana radio sam na skoro svim Microsoft Office programima. Posebno bi izdvojio Excel i Word.

Operativni sistemi su se godinama menjali počev od Windows 98 i Windows Milenium, pa preko Windows xp, sve do poslednjih Windows-a 7,8,9,10,11…, napredak svih ovih operativnih sistema pratio je i moj napredak.

Osnove rada na računaru uslov su za konkurisanje na mnogim poslovima, a sam rad na računarima je normalna stvar i više se ne dovodi u pitanje. Poslovi budućnosti su usko vezani za rad na računarima i odgovarajućim softverima u njima.